Posrednik u prodaji turističkih aranžmana - SUBAGENT


 

Crna Gora 2023.

Bečići
Dobra Voda
Čanj
Herceg Novi
Šušanj
Sveti Stefan
Budva

 

Crna Gora je zemlja kontrasta, sa zelenim planinama, ledničkim jezerima, bistrim rekama, dubokim kanjonima i jednim od najčistijih i najtoplijih mora - Jadranskim morem.

Duge peščane plaže, egzotični gradovi, divlja priroda - to je crnogorska obala.

>> Izranjajući iz kristalno plavog mora, peščane plaže uriniše u raskošno zelenilo <<, reče poeta u zanosu, koristeći samo par reči da opiše lepotu predela, zapljuskivanog toplim Jadranom i prožetog mirisom večno zelene mediteranske vegetacije.

Crnogorska obala sa svojom dužinom od 293,5km i 117 plaža ukupne dužine 52km, čini 18% ukupne crnogorske teritorije. Brojne plaže i uvale, specifična plavo - zelena boja bistrog mora, zaleđe sa visokim planinama i jedinstveni Bokokotorski zaliv - najlepši je fjord Mediterana, čine crnogorsko primorje nesvakidašnje privlačnim. Visoke i strme litice kraških planina kao nepremostive zidine čuvaju ovaj jedinstveni biser prirode.

Ovakva priroda oduvek je predstavljala inspiraciju mnogobrojnim umetnicima. Lord Bajron je jednom napisao: >> Kada je stvarana planeta Zemlja, najlepši spoj zemlje i mora desio se na crnogorskoj obali. Kada su sejani biseri prirode, na ovom mestu zahvaćeno je punom šakom <<.

Raznolikost crnogorskih letovališta proteže se od impresivnih istorijskih utvrđenih gradova, poput Budve, do simpatičnih ribarskih seoca, kao što je Pržno.
NOVI RITAM PUTOVANJA !!!

Extra Cene !  -  Pozovite nas !

035/8-223-101

  

PTP 190/2010

035/8-223-101
035/24-14-12
 
Tržni centar 'Stara Pošta'
35000 Jagodina

FaceBook Stranica

POSEIDON TOURS


Linkovi:
= Raskrsnica Linkova
Autentik Top Lista
Jagodina Smestaj Privatni Apartamni Povoljna Cena jagodinasmestaj.rs
 


Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik     
  Danas   25   Juče   100
Sva prava zadržana Agencija Autentik