Posrednik u prodaji turističkih aranžmana - SUBAGENT


 

Crna Gora Dobra Voda 2024.

 

LARA S / STUDIO APARTMANI

Na 8 km. od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosečne širine 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdušna banja “zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja. Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealne su za odmor , pogotovu porodica sa decom. Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan nocni provod.

Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Pored slobodnog dela plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizcije sa 3*-po međunarodnim standardima, poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studio-apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, TV (satelitski program),Wi-FI i većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima. Poseduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. Na zadnjoj etaži objekta nalazi se prelepa, prostrana terasa opremljena letnjim garniturama i suncobranima, na kojoj gosti uz zajedničko druženje , mogu uživati u divnom pogledu na more. Studio-apartmani “LARA-S”udaljeni su 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u D. Vodama.


Cene su date po studiu dnevno /na bazi noćenja/ izražene u Eur

 

organizator OTP 73/2014 od 14.11.2014 god

Cene izražene u eurima , plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa
(smene u cenovniku su istaknute na 10 noći)
- doplata za klimu -2.00e po studiu dnevno
- Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu-plaćaju se na recepciji dnevno po osobi:
Deca do 12g.-0.50e ,od 12-18g.-1.00e, odrasli -1.50e
(za BT moguća korekcija cene- po odluci opštine Bar)
- Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studia do 9.00h zadnjeg dana
- Plaćanje: po dogovoru
Grčka letovanje... ekskluzivni partner: luitravel.rs

NOVI RITAM PUTOVANJA !!!

Extra Cene !  -  Pozovite nas !

035/8-223-101

  

PTP 190/2010

035/8-223-101
035/24-14-12
 
Tržni centar 'Stara Pošta'
35000 Jagodina

Linkovi:
= Raskrsnica Linkova
Jagodina Smestaj Privatni Apartamni Povoljna Cena jagodinasmestaj.rs

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik     
  Danas   71   Juče   97
Sva prava zadržana Agencija Autentik