Posrednik u prodaji turističkih aranžmana - SUBAGENT


 

Grčka Tasos 2024.

Limenas
Potos

Tasos

Tasos (gr: Θάσος, žensko ime) je grčko ostrvo koje se nalazi u severnim Egejima, 200 km od Soluna tj. severoistočnom delu Grčke. Od makedonske obale ostrvo je udaljeno svega 8 km, a ujedno predstavlja najsevernije ostrvo grčkog arhipelaga u Egeju. Geografski, ostrvo pripada teritoriji zvanoj Trakija, a politički je uvršteno u prefekturu Kavala. Površina Tasosa iznosi oko 390 km², što ga čini devetim po veličini ostrvom Grčke. Najviši vrh, na ovome inače veoma brdovitom ostrvu, jeste mermerni masiv Ipsarion (1.204 m). Glavnom ostrvu, pripadaju još tri mala ostrva: Tasopulo na severnoj strani, Kinira na istočnoj strani i Panagija na južnoj, sa ukupnom površinom od 0,4 km² i uzvišenjima od 60 do 80 m. Broj stalnih stanovnika na ostrvu iznosi oko 16.000 (2005 god.). Današnje glavno mesto ostrva je Limenas (Liménas), ponekad zvano i Tasos (Thásos), iako je antički grad Tasos na drugoj strani ostrva, dok se pređasnje glavno mesto ostrva nazivalo Telohos (Theologos), a ono se nalazi u samoj unutrašnjosti ostrva.


Ostrvo je poznato po gustim borovim šumama i brojnim maslinjacima, dugim  peščanim plašama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi.


MAKRYAMMOS BUNGALOWS 4 *

LOKACIJA: kompleks se nalazi u mirnoj uvali na prelepoj plaži makriamos, 3 km od limenasa.
SADRŽAJ KOMPLEKSA: brojne taverne, sportski tereni, sportovi na vodi, zooloski vrt, otvoren bazen, supermarket, dečija igrališta, parking, uređena plaža sa ležaljkama i suncobranima.

OPIS STANDARDNE DVOKTREVETNE SOBE:
Njihova površina je 30 kvadratnih metara i udaljenost od mora je izmedju 150 i 250 metara. Opremljene su u minimalističkom, skandinavskom stilu. :Pogled sa terasa se prostire na Egejsko more i Makriamos zaliv


Terasa sa garniturom za sedenje, mermerni pod, kupatilo sa fenom, tuš kabina, klima uredjaj, frižider, elektronski sef , telefon, TV(satelitska antenna).

OPIS SUPERIOR DVOKTREVETNE SOBE:
Njihova površina je 30 kvadratnih metara i udaljenost od mora je oko 100 metara. Opremljene su u minimalističkom, skandinavskom stilu. Pogled sa terasa se prostire na bazen, koji je svako veče osvetljen.


Terasa sa garniturom za sedenje, mermerni pod, kupatilo sa fenom, tuš kabina, klima uredjaj, frižider, elektronski sef , telefon, TV(satelitska antenna).

TIP SOBA: standard dvokrevetne i superior dvokrevetne (odvojene sobe sa dva pomoćna ležaja)
ISHRANA: polupansion (buffet - doručak i večera)

LEGENDA: PP –POLUPANSION; CENE U TABELI SU DATE PO OSOBI PO DANU

POPUSTI:
UZ KORIŠĆENJE POMOĆNOG LEŽAJA U DVOKREVETNIM SOBAMA
(UZ DVE ODRASLE OSOBE) JE MOGUĆ BORAVAK TREĆE ODRASLE OSOBE ILI JEDNOG ILI DVA
DETETA DO 12 GODINA

HOTEL PRIHVATA MINIMUM BORAVKA - 7 DANAGrčka letovanje... ekskluzivni partner: luitravel.rs

NOVI RITAM PUTOVANJA !!!

Extra Cene !  -  Pozovite nas !

035/8-223-101

  

PTP 190/2010

035/8-223-101
035/24-14-12
 
Tržni centar 'Stara Pošta'
35000 Jagodina

Linkovi:
= Raskrsnica Linkova
Jagodina Smestaj Privatni Apartamni Povoljna Cena jagodinasmestaj.rs

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik     
  Danas   71   Juče   97
Sva prava zadržana Agencija Autentik